3

Aplikim për të përfituar Statusin e Naftëtarit

Njoftohen të gjithë punonjësit dhe ish-punonjësit e shoqërisë Albpetrol sh.a se, bazuar në Ligjin Nr.8/2017 “Për Statusin e Punonjësve të Industrisë së Naftës dhe Gazit” dhe […]

Read more
albpetrol2

Amonica – Njoftim per mediat

Ditёt e fundit nё disa media ёshtё publikuar njё informacion i pa vёrtetё dhe dashakeq nё lidhje me situatёn e krijuar nё vendburimin e Amonicёs, i […]

Read more
albpetrol2

Pergenjeshtrimin e lajmit te publikuar nga disa media

Reagim i Albpetrol   Albpetrol sh.a. përgënjeshtron lajmin e publikuar se fundmi ne disa media, te cilat ngrenë akuza te pabaza për vjedhje dhe kontrabande nafte. […]

Read more
P1220111

Qeveria bën gati Statusin e Naftëtarit, përfitojnë 5 mijë persona

Ministri i Energjisë dhe Industrisë z.Damian Gjiknuri, ai i Mirëqenies Sociale Z.Blendi Klosi dhe Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin znj. Ermonela Felaj zhvilluan sot […]

Read more